Вхiд на сайт
Авторизацiя

Напередодні новорічних свят в Україні заборонили популярні ліки

Напередодні новорічних свят в Україні заборонили популярні ліки
Перед новорічною ніччю, коли трапляється найбільше випадків переїдання, в Україні заборонили популярні ліки Панкреатин, який полегшує процес засвоєння їжі в шлунку

Про це стало відомо з повідомлення Держслужби з лікарських засобів.

Реалізацію (торгівлю) та вживання Панкреатину в порошку тимчасово призупинили з 22 грудня. Під забороною опинилися лише лікарські засоби серії 222.621, виробництва Німеччини.

При цьому в прес-службі відомства зазначають, що суб’єктам господарювання, які зберігають, реалізують і застосовують дані лікарські препарати, слід терміново перевірити їх наявність. При знаходженні препаратів їх слід вилучити з продажу і помістити в карантин.

Відзначимо, що Панкреатин найчастіше призначається при порушенні звичного раціону або надмірного вживання “важкої” їжі. Препарат також вживають люди, які страждають від підвищеного газоутворення, тяжкості і диспепсичних явищ, викликаних порушенням дієтичного режиму.

Нагадаємо, фармацевтичний ринок в країнах, що розвиваються, на 10% складається з підроблених медичних виробів і ліків низької якості. Дану інформацію оприлюднила Всесвітня організація охорони здоров’я.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: