Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стартував сезон літнього відпочинку: варто подбати про безпеку власних цінностей

Стартував сезон літнього відпочинку: варто подбати про безпеку власних цінностей


Літо – найочікуваніша пора року, що асоціюється з відпочинком, яскравими враженнями та приємними спогадами. У цей час люди найчастіше беруть відпустки та вирушають у подорожі і мандрівки.

Однак саме з цим сезоном пов’язують і збільшення активності крадіїв, які, користуючись відсутністю господарів, нерідко посягають на чуже майно.

Щоб бути впевненими у надійності зберігання Ваших цінностей, вирушаючи на відпочинок, скористайтеся послугами КОМІНВЕСТБАНКУ.

Своїм клієнтам банк пропонує:
- надійні, зручні і просторі сховища (депозитарії), що розташовані у відділеннях банку знаходяться під цілодобовою охороною, обладнані броньованими дверима, сучасною системою сигналізації та відеоспостереження. Сейфи КОМІВЕСТБАНКУ знаходяться у відділеннях Ужгорода, Мукачева, Виноградова, Хуста, Міжгір’я, Тячева та Дніпра;
- сучасні заходи безпеки передбачають використання ключа, який знаходиться у працівника банку та ключа, який отримує клієнт . Відкрити комірку можна тільки при наявності обох;
- гнучкий графік роботи банку зроблять відвідання власного банківського сейфу комфортним та доступним;
- можливість орендувати комірку на будь-який термін, чим він більший – тим більша й економія.

До слова, тримати у банківських «комірках» можна майже усе, що становить цінність для клієнта. Зазвичай мова йде про гроші, цінні папери, важливі документи, печаті, ювелірні прикраси, банківські метали, витвори мистецтва, антикваріат та багато іншого.

Якщо Вас зацікавила зазначена пропозиція, або ж виникли додаткові питання звертайтеся у найближче відділення КОМІНВЕСТБАНКУ, або зателефонуйте за номером: (0312) 66-90-01.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: