Вхiд на сайт
Авторизацiя

Експерт розповів, скільки українців мають кредит в ломбарді

Експерт розповів, скільки українців мають кредит в ломбарді
1% українців мають кредит в ломбарді. При цьому 5% населення хоча б раз на рік звертаються в ломбард. Про це повідомив генеральний директор мережі ломбардів “Благо” Олександр Северинов.

Також він зазначив, що популярність ломбардних кредитів під заставу техніки зростає. Їх частка становить 18%.

“В Європі цей показник сягає 50%. Ми розраховуємо, що через два-три роки ми досягнемо рівня в 30%. Хоча ще два роки тому під заставу техніки ми видавали 12% позик”, – сказав Северинов.

За його словами, ринок кредитів під заставу техніки “жвавіший”, ніж ювелірний ринок: українці купують набагато більше техніки, ніж ювелірних виробів.

Торік обсяги кредитів під заставу техніки склали 705 млн грн в I кварталі, 697 млн грн – в II, 754 млн грн – в III, і 878 млн грн – в IV. Для порівняння: під заставу ювелірних виробів в кредит видавалося 3-3,5 млрд грн щоквартально.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: