Вхiд на сайт
Авторизацiя

Учасників "мукачівської перестрілки" звільнили на поруки

Учасників "мукачівської перестрілки" звільнили на поруки


Суд відпустив на поруки 4 бійців українського Добровольчого корпусу "Правого сектора", які брали участь у перестрілці в Мукачево (Закарпатська область) 11 липня 2015 року. Про це йдеться в повідомленні ПС в соціальній мережі Facebook.

"Сьогодні, 29 травня, в Мукачеві відбувся суд над бійцями руху "Правий сектор", які брали участь у зіткненні з криміналітетом і міліціонерами в цьому місті влітку 2015 року... Судді погодилися відпустити патріотів на поруки мера міста (Сколе) на Львівщині Володимира Москаля і нардепа Михайла Головка", - йдеться у ньому.

Згідно з повідомленням, прокурора вимагала залишити бійців ПС під вартою.

Підозрюваних випустили з-за грат і під час судового засідання вони сиділи в залі.

Сьогодні в Мукачеві пройшло засідання під час якого сторона обвинувачення клопотала про перегляд відеоматеріалу, який не визнаний доказом.

Пізніше суд прийняв рішенні перенести судове засідання на 8-9 червня.

Під час засідання суду 16 травня з підозрюваних в "мукачівській стрілянині" зняли звинувачення в тероризмі, але залишили звинувачення у бандитизмі.

Як повідомляли Українські Новини, 11 липня 2 бійця "Правого сектора" загинули і 4 були поранені в ході перестрілки в Мукачево.

Ряд учасників перестрілки був затриманий правоохоронцями, але деяким членам ПС вдалося втекти, і вони були оголошені в розшук.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: