Вхiд на сайт
Авторизацiя

Що з'їсти для здоров'я і сяйва шкіри: ТОП-6 правильних продуктів

Що з'їсти для здоров'я і сяйва шкіри: ТОП-6 правильних продуктів
Важливо не тільки добре доглядати за шкірою за допомогою різних процедур і засобів, а й відредагувати своє харчування

Здорова шкіра – важлива складова краси будь-якої людини. Щоб вона сяяла, необхідно про неї як слід подбати.
При цьому важливо не тільки добре за нею доглядати за допомогою різних процедур і засобів, а й відредагувати своє харчування.

Щоб ваша шкіра буквально світилася зсередини, необхідно ввести в свій раціон ТОП-6 правильних продуктів.

Яйця

Вони багаті амінокислотами, які сприяють виробленню колагену, а саме він забезпечує пружність шкіри. І ні в якому разі не відмовляйтеся від жовтків – в них багато вітаміну В12 (захищає шкіру від зовнішніх впливів і згладжує зморшки), лютеїну і зеаксантину (сприяють зволоженню).

Зелень

Найкорисніші листові овочі темно-зеленого кольору – шпинат, щавель, салат романо. Вони багаті на каротиноїди. Ці рослинні речовини забезпечують тугість шкіри, а крім того надають шкірі ледве помітний смаглявий відтінок – без будь-якої шкоди від УФ-випромінювань!

Додайте трохи шпинату в омлет або змішайте з м'ятою і ананасовим соком – вийде дуже смачний літній напій.

Насіння чіа

У двох чайних ложках насіння, які отримують в Центральній і Південній Америці, міститься майже 5000 мг жирних кислот омега 3. Ці кислоти відповідають за створення природного бар'єрного шару, який не дозволяє шкірі втрачати вологу. Крім того, омега 3 вважається відмінним засобом профілактики меланоми.

Додайте щіпку насіння Чіа в вівсянку, смусі або посипте нарізані фрукти.

Мигдаль

У жмені горішків міститься до 50% денної норми вітаміну Е, який відноситься до найсильніших антиоксидантів і дозволяє нейтралізувати шкоду від впливу вільних радикалів. Крім того, мигдаль багатий ненасиченими жирними кислотами, завдяки яким шкіра зберігає вологу, а зморшки розгладжуються.

Їжте горіхи просто так або з фруктами.

Мед

Він не викликає таких же різких стрибків глюкози в крові, як звичайний цукор. А крім того, містить мінерали марганець і селен, які нейтралізують дію вільних радикалів. Додайте чайну ложку меду в вівсянку або намажте на тост із зернового хліба.

Кавун
Зволожує шкіру зсередини, роблячи її гладкою і сяючою. Вода необхідна для молодості і здоров'я шкіри, але овочі та фрукти, які містять багато рідини, теж дуже корисні. Серед лідерів – диня, персики, полуниця і огірки.

Наріжте кубиками будь-які з перерахованих вище фруктів, додайте листочки м'яти і полийте лимонним соком.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: