Вхiд на сайт
Авторизацiя

Три звички, які зводять нанівець усі дієти

Три звички, які зводять нанівець усі дієти
Часто просто дотримуватись дієти недостатньо, аби побачити швидкі результати.

Звички, які ви виробляли роками, не так легко подолати. Часом саме вони і стають перепоною на шляху до ідеальної фігури.

Вживання газованих, солодких напоїв, пакетованих соків та алкоголю не лише не сприяють схудненню, але і шкодять організму. Через великий вміст цукру вони дуже калорійні. Також вони розпалюють апетит та сповільнюють метаболізм. До того ж, рідкі напої легко п’ються і ви можете випити половину добової норми калорій, так і не помітивши цього.

Солити та приправляти їжу теж може зашкодити дієті. Сіль та спеції також викликають апетит та сприяють накопиченню жиру. Крім того, сіль затримує рідину в організмі.

Якщо не пити достатньо звичайної води це теж гальмує процес схуднення. Всім відомо те, як важливо підтримувати правильний водний баланс в організмі. Зайва вага ніколи не піде, якщо ви забуваєте пити воду.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: