Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Перечинщині п'яний водій в’їхав у паркан приватного будинку і втік

На Перечинщині п'яний водій в’їхав у паркан приватного будинку і втік
Закарпатські правоохоронці повідомили кількість зафіксованих за добу випадків керування напідпитку. У одному з випадків п'яний водій спричинив ДТП.

Двох нетверезих водіїв поліція затримала у Виноградівському районі. У смт.Вилок працівники поліції зупинили зранку для перевірки автомобіль «Mercedes Vіtо», водій якого порушив вимогу дорожньої розмітки під час руху. За кермом перебував 65-річний житель с.Підвиноградів. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, драгер засвідчив у нього 0,37 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротокол за керування в нетверезому стані, посвідчення водія вилучили, а машину забрав під розписку тверезий водій.

Другий п’яний попався обідньої попри в с.Теково Виноградівського району. Обідньої пори працівники ГШР зупинили для перевірки автомобіль ВАЗ-2115, за кермом якого перебував у нетверезому стані 48-річний місцевий житель. Водій відмовився від медосвідчення, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол. Водійське посвідчення від водія вилучили, машину забрав під розписку родич водія.

У селі Туря Бистра Перечинського району з вини п’яного водія сталася ДТП. Вантажний автомобіль ЗІЛ-131, за кермом якого перебував 31-річний місцевий житель, в’їхав у паркан приватного будинку. На місце події прибув наряд ГШР. Водій втік з місця пригоди, його розшукали за місцем проживання. Під час освідчення драгер виявив у нього 2,86 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи.

У Воловці наряд ГШР зупинив ввечері автомобіль ВАЗ-2108, на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував житель села Верхні Ворота. Водій керував у стані алкогольного сп’яніння, але від медосвідчення відмовився. А буквально день перед тим його вже затримували за аналогічне правопорушення, вилучивши посвідчення водія... Тож тепер на нього було складено адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного спяніння. Машину забрав під розписку родич водія.

Рахівським ГШР-івцям зранку надійшло повідомлення про те, що в селі Верхнє Водяне їздить автомобіль «Vоlkswаgеn Passat», водій якого перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Правопорушника зупинили, за кермом перебував 28-річний місцевий житель. На машині був відсутній номерний знак, а заднє скло розбите. Чоловік не мав відповідних документів і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від медосвідчення він відмовився, про що в присутності двох свідків було складено відповідний адмінпротокол. Машину затримали на штрафмайданчик поліції.

На усіх правопорушників складено адміністративні протоколи за ст.130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають в стані алкогольного сп’яніння).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: