Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бій-реванш Кличко – Джошуа: де і коли може відбутися поєдинок (ВІДЕО)

Бій-реванш Кличко – Джошуа: де і коли може відбутися поєдинок (ВІДЕО)Бій-реванш між українським боксером Володимиром Кличком та британцем Ентоні Джошуа може відбутися в середині осені 2017 року.

Про це розповів промоутер Джошуа – Едді Хірн, повідомляє BoxingScene.

Він також висловив переконання в тому, що Кличко зацікавлений у проведенні матчу-реваншу.

"Багато людей хотіли б побачити продовження цього протистояння. Упевнений, Володимир вважає, що він зробив недостатньо в бою з Ентоні, і я знаю, що Джошуа хоче виправити свої помилки, зробивши свою роботу ще кращою наступного разу,"– розповів Хірн.

Окрім того, в коментарі виданню The Sun промоутер Джошуа розповів, що в разі проведення матчу-реваншу між його підопічним та Кличком, бій можуть організувати в Китаї.

Зазначається, що Хірн розглядає можливість організації боїв Джошуа за межами Великої Британії задля збільшення сум гонорарів боксера.

"Важко стати мільярдером, заробляючи 10 мільйонів фунтів або 15 мільйонів фунтів стерлінгів за бій. Але якщо він боксуватиме в США, то можна почати говорити про 30, 40 і навіть 50 мільйонів фунтів за бій. А у Джошуа є в запасі 20 боїв", – пояснив промоутер британського боксера.

Він зазначив, що переговори з представниками Китаю щодо організації наступного бою Джошуа вже ведуться: "Китай імовірніший, ніж Америка для наступного бою. Китай – величезний ринок, величезні гроші і великі можливості".



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: