Вхiд на сайт
Авторизацiя

Гороскоп на 30 квітня-6 травня: Ракам потрібний роман, а Стрільцям слід рекламувати себе

Гороскоп на 30 квітня-6 травня: Ракам потрібний роман, а Стрільцям слід рекламувати себе

Астролог Любов Шехматова підготувала прогноз на наступний тиждень. Чого варто очікувати від зірок, читайте нижче.

ОВНИ. Бути щасливим – це мати гроші, як задовольняти власні запити, так і допомагати тим, хто цього потребує. Наведіть порядок у фінансовому господарстві, зробіть ревізію витрат, це допоможе дбайливо ставитися до матеріальних благ, цінувати зароблене, приборкавши спокусу до тринькання. Гроші люблять рахунок, терміново виправте свій і сімейний бюджет, анулювавши другорядні витрати і виділивши суму для найнеобхідніших покупок. Практицизм зараз – ваш найкращий помічник.

Проявляйте ініціативність в роботі, будьте "швидкою допомогою" там, де цього вимагають обставини. Неробство і лінь на шкоду.

ТЕЛЬЦІ.
Ви перейшли на новий еволюційний виток, відчуваєте себе вільними, незалежними у виборі рішень, а також схильні в пориві самоствердження "качати" свої права, чим ризикуєте нашкодити гармонії взаємин. Бережіть сімейний затишок, будьте самокритичні, при необхідності йдіть на жертви заради благополуччя сім'ї. Якщо тут все добре, це тест, значить, ви не вийшли за межі допустимого.

Розраховувати на чужі ресурси не слід, ви відмінні фахівці, майстри на всі руки, здатні заробити і забезпечити не тільки себе, але і близьких.

Любовний вівтар, перш за все, вимагає безоплатних інвестицій, якщо стали заручником романтичного захоплення або спалахнула давня пристрасть – це чудово, любіть один одного і будьте щасливі!

БЛИЗНЮКИ. Ваша сексапільність служить солодкою приманкою для протилежної статі, але зараз не до розваг. Уникайте велелюдних місць, в тиші самотності ви будете "на зв'язку" зі Всевишнім і зможете чітко визначитися, як діяти далі. Аналізуйте, робіть правильні висновки, чому допустили помилку, зробили неправильний вибір, пустивши під укіс багато починань? Тільки тверезе осмислення всього відкриє благодатні перспективи майбутнього.

Компас долі вказує на турботу про сім'ю, побут. Запорука сімейного щастя – гармонійні взаємини з благовірними, де триває серйозне випробування (з спокусами, провокаціями) на зрілість в союзі. Дружба і кохання є "пальним" для підтримки сімейного вогнища.

РАКИ. Хоча ви "стриножені" службовими навантаженнями і обов'язками, однак здатні взяти вищу професійну планку в діловому майстерності і довести начальству свою кадрову цінність.

Будьте мобільними, оригінальними, зараз слід рухатися в ногу з прогресом і виконувати спонтанні накази шефа, у якого сім п'ятниць на тижні.

Чоловікам для підтримки на плаву бізнесу можна закрутити роман.

Є кар'єра хлібним місцем чи ні, рівень популярності в соціумі та дружньому оточенні з'ясується саме зараз. Але сильно гарувати, підробляти на стороні немає сенсу, виснажитесь і захворієте. У вас є конкретний фронт робіт, за який платять досить.

Витрати контролюйте, гроші люблять рахунок і шанобливе ставлення до себе.

Левову частку зусиль направляйте на благо сім'ї, робіть це тихо, оскільки багато сімейні проблеми мотивовані кармічно (до 9 червня).

ЛЕВИ. Ваші дії подібні наступу важкої артилерії, і це нормально, настав зоряний час для службового зростання, зміцнення посадової репутації, бізнесу і кар'єрних володінь. Щоб зарекомендувати себе як фахівця з найкращого боку, апелювати до керівництва слід тільки в практичному контексті. Демонструйте ділову хватку і прагматичну компетентність, заручившись бажаннями більше заробити. "Хочу" – благословенне! Орати за копійки протипоказано. Ви вмієте і знаєте, де і як заробити.

Кмітливі порадники, наставники, консультанти є, на них і спирайтеся, – нині формується база доходів на майбутнє. Доцільно опанувати прогресивними технологіями, піти на курси підвищення кваліфікації.

ДІВИ. Рух – це життя, джерело натхнення. Вдома незатишно, пакуйте валізи і вирушайте в дорогу, тоді відчуєте, як за спиною виростають творчі крила, готовність до реалізації масштабних проектів – максимальна. Серце наповнюється спрагою романтики і любовних подвигів.

Єдина умова – приборкати егоїстичні імпульси і задовольняти потреби партнерів. Робити по-своєму не можна, тільки з урахуванням інтересів половинки. Втім, ви привернете в свій простір саме тих людей, які є відображенням внутрішнього світу. Є благородство у власній душі – значить, притягатимете аналогічну половинку, а якщо не доросли – еволюціонуйте і вдосконалюйтеся.

У бізнесі висока динаміка, розбагатіти можна, все залежить від рівня професіоналізму і фінансових "торгів". Не гребіть тільки до себе, ділові компаньйони теж мають право гідно заробити. Іспит на "скупість-щедрість" триває.

ТЕРЕЗИ. Ра^-^те власні гроші і не зазіхайте на чуже. Тоді гаманці, серця і ресурси багатіїв стануть доступними. Головне – розкошувати з вигодою, грамотно господарювати своїми і інвесторськими фінансами, і не шкодувати чуттєвого тепла.

Якщо бунтарів-партнерів (шлюбних, ділових) ні в які рамки не вправити, спалювати мости заборонено – доленосне кермо в їх руках. Об'єднуйтеся і домовляйтеся. Зрештою, таємні "важелі" впливу поки в ваших руках. Але вра^-^те, ця благодійна "манна" (півтора року) 10 травня закінчується.

СКОРПІОНИ. Щоб утримати на висоті професійний імідж, слід сформувати базу для співпраці і гармонійно вписатися в ієрархію ділової команди. Тут партнери з практичної жилкою, досвідчені, і набагато сильніші і впливовіші від вас. Тримайтеся за них міцно, і ваш діловий авторитет буде непорушним, прибутки зростуть. Але за умови, що баланс інтересів "беру-даю" функціонує злагоджено, без збою, де немає місця руйнівним амбіціям і претензіями.

Повідрубуйте коріння заздрості, це від лукавого, інакше прімагнітите чужу чорну карму і будете її відпрацьовувати.

СТРІЛЬЦІ. Відносини з роботодавцями, колегами – ключова тема. Має бути дбати про гармонійний мікроклімат в колективі і продемонструвати на власному прикладі, як треба продуктивно працювати в ролі фахівця широкого профілю.

"Нюх" на гроші і вміння прорахувати рентабельний результат у вас блискучі, тому беріться за вигідні замовлення, ліві заробітки і багатійте.

І обов'язково рекламуйте себе, скромність нині на шкоду. Про вашу бурхливу діяльність повинні знати всі і дати їй оцінку! Актор на сцені повинен тонко відчувати реакцію аудиторії.

КОЗЕРОГИ. Над вами пурхають любовні янголи. Романтичні пригоди потрібні, як повітря! Тому, якщо шлюбні обранці не прив'яжуть до сімейного вогнища, змусивши зайнятися вихованням дітей, сумлінно виконувати подружній обов'язок, або не перетворяться в віртуозних жриць любові – доведеться шукати вітра в полі.

У холостяків пристрасне надзвичайне бажання знайти інтимного друга і віддатися йому всім серцем і тілом. Але доля ставить серйозне завдання – створити надійний сімейний тил. Якщо ви довго (8-10 років) ганялися за ідеалом, і врешті-решт знайшли його – станьте розсудливим і киньте якір в сімейній гавані.

ВОДОЛІЇ.
Якщо хочете жити в любові і злагоді з навколишнім світом, створити міцний (або зміцнити розхитаний) подружній союз, направте основні зусилля на поліпшення сімейного благополуччя. Саме під рідним дахом вирують інтенсивні події, де вам належить самореалізуватися в ролі практичного господаря, люблячого чоловіка (дружини), турботливого реставратора відносин "батьки-діти".

В любовній сфері теж гаряча пора, якщо в гонитві за ідеалом ви знову зустріли давнього шанувальника (пасію), значить треба доопрацювати (з 6 лютого до 9 червня) якісь "хвости" у відносинах. А бабусям і дідусям зайнятися онуками.

Зберігайте щирі доброзичливі взаємини з людьми. Радісно з усіма спілкуйтеся. Випадкових зустрічей зараз не буває. Це знак долі. Розшифровуйте!

РИБИ. Ви всюдисущі і неперевершені в ролі практичного посередника, координатора. Відмінно знаєте, де, коли і з ким мати справу, дати компетентну консультацію, зав'язати різні вигідні зв'язки, скористатися старими відносинами з впливовими особами.

А головне – будь-який збіг обставин, отриману інформацію зможете поставити на виробничий конвеєр.

У матеріально стурбованих шанс на успіх, прибуток – не міраж на горизонті, а реальність. Розбагатієте нетрадиційним красивим способом. Дотримуйтеся субординації в роботі, не "підсиджуєте" нікого на роботі. Прагнення отримати високу посаду за рахунок зловживань – підступи нечистого і загрожує принизливим падінням.

Якщо вчорашні конкуренти чи вороги стали вам союзниками, – ось вищий пілотаж взаємин.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: