Вхiд на сайт
Авторизацiя

Москаль – серед лідерів голів ОДА за рейтингом КВУ (ІНФОГРАФІКА)

Москаль – серед лідерів голів ОДА за рейтингом КВУ (ІНФОГРАФІКА)
Комітет виборців України (КВУ) склав «Рейтинг діяльності голів обласних державних адміністрацій за І квартал 2017 року». Оцінка базувалася на двох критеріях: показниках соціально-економічного розвитку регіонів та опитуванні місцевих експертів.

Всього було оцінено економічні показники за п’ятьма напрямками: розвиток промисловості, сільського господарства, темпи будівництва, експорт-імпорт, рівень доходів населення. Джерелами інформації стали офіційні статистичні дані, інформація, надана ОДА на запит КВУ, інформація ЗМІ та спеціальні експертні опитування, проведені в межах проекту. Відповіді на анкети надали 276 експертів з усіх областей України.

У першій п’ятірці рейтингу – голови Харківської, Донецької, Кіровоградської, Тернопільської та Закарпатської обласних державних адміністрацій.
Як ідеться в дослідженні КВУ, Закарпатська область у І кварталі суттєво покращила показники соціально-економічного розвитку. Зокрема, в області зафіксовано зростання сільського господарства – на 2,9% (при цьому по Україні відбувся спад на 1,7%). Серед плюсів також темпи будівництва в області, які зросли на 31,6%.

Місця наприкінці рейтингу посіли Херсонська, Черкаська, Рівненська, Чернівецька та Волинська області. Детальніше з рейтингом КВУ можна ознайомитися за посиланням ТУТ.

Москаль – серед лідерів голів ОДА за рейтингом КВУ (ІНФОГРАФІКА)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: