Вхiд на сайт
Авторизацiя

У Румунії екс-міністра засудили до 6 років в'язниці за корупцію

У Румунії екс-міністра засудили до 6 років в'язниці за корупцію
Колишній міністр регіонального розвитку та туризму Румунії, екс-депутат парламенту Олена Удря засуджена до шести років тюремного ув'язнення за перевищення службових повноважень і хабарництво, передає Укрінформ.

Вердикт про це винесла Вища касаційна палата Румунії.

Згідно з матеріалами слідства, в 2011 році Олена Удря, перевищивши свої службові повноваження, доручила співробітникам міністерства регіонального розвитку та туризму вишукати в бюджеті міністерства фінансові засоби для організації в Румунії боксерського поєдинку за участю румунської боксера Лучіана Буте і француза Жана-Поля Менді.

Екс-міністр звинувачується також в тому, що отримувала від комерційних структур, причетних до організації боксерського поєдинку фінансові кошти в обмін на преференційне надання фірмам контрактів на обслуговування туристичних об'єктів на території Румунії і будівництво туристичної інфраструктури.

По цій же справі проходили ще кілька людей, включаючи колишнього голови Федерації боксу Румунії Рудела Обрежа, засудженого до п'яти років тюремного ув'язнення.

Олена Удря була міністром регіонального розвитку та туризму з 2008 по 2012 роки в уряді під керівництвом Еміля Бока.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: