Вхiд на сайт
Авторизацiя

4 тур другого кола Чемпіонату України з баскетболу в Ужгороді

4 тур другого кола Чемпіонату України з баскетболу в Ужгороді11 - 12 березня в оновленому спорткомплексі Ужгородського Національного університету відбувся 4 тур другого кола Чемпіонату України з баскетболу серед чоловічих команд групи "Захід".

Баскетбольний клуб "Ужгород-УжНУ-ЗОДЮСШ" приймав минулорічного чемпіона Івано-Франківський "Вамбуд", тож ігри обіцяли бути цікавими!
З перших хвилин першої гри команди почали активно грати в нападі про що і свідчить рахунок першої чверті 19-17 на користь ужгородців. В 2 чверті господарі застосували зонний захист який приніс свої плоди , в результаті перша половина гри закінчилася з рахунком 37-27. Друга половина гри пройшла за рівної боротьби , але ужгородці не підпускали франківців ближче десяти очок і довели гру до логічного завершення 72-59.
З перших хвилин другої зустрічі команди почали агресивно діяти на обох сторонах майданчика про що свідчить велика кількість фолів та пробитих штрафних, але перша чверть залишилася за господарями 20-15. Другу чверть активніше почали гості , які і пішли на перерву з 2 очковою перевагою 40-38. Третя чверть пройшла за рівної боротьби але кілька втрат дозволили суперникам трохи відірватись в рахунку , у підсумку чверть закінчилася з рахунком 55-59. Початок четвертої чверті знову залишився за гостями і менш чим за три хвилини до кінця рахунок зустрічі був 66-78 на користь Франківців, але вчастно взятий тайм аут , після якого ужгородці застосували зонний пресинг , який змусив гостей робити втрати та поспішні атаки, чим господарі вдало користувалися, і за 7 секунд до кінця, закинувши чергові два очки ужгородці програвавши 1 очко, застосували тактику фола. і поставили на штрафну лінію лідера команди гостей Івана Рожака , який забив перший штрафний і промахнувся в другій спробі , після чого ужгородці підібрали м'яч і віддали на Антона Іванину який точним трьохочковим кидком разом з сіреною відправив м'яч у кошик чим і приніс перемогу з рахунком 81-80. Перед останнім туром групового етапу, який відбудеться в м.Калуш 25-26 березня, ужгородці займають перше місце в групі з показником 14 перемог та 4 поразки.
Це були перші Офіційні ігри ,які відбулися в оновленому СК УЖНУ. Закарпатська обласна Федерація висловлює величезну подяку Президенту Федерації баскетболу України Бродському Михайлу Юрійовичу за допомогу в придбанні професійних баскетбольних конструкцій. - повідомляє Федерація баскетболу Закарпатської області
Севлюш Інфо


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: