Вхiд на сайт
Авторизацiя

Бойовики застосували на Луганському напрямку РСЗВ Град і артилерію - зведення

Бойовики застосували на Луганському напрямку РСЗВ Град і артилерію - зведення
У п'ятницю, 10 березня, проросійські бойовики 49 разів обстріляли позиції ЗСУ на Донбасі, на Луганському напрямку противник застосував РСЗВ Град, повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

На Луганському напрямку з РСЗВ БМ-21 Град, 152 міліметрової артилерії, 120 і 82 міліметрових мінометів, а також протитанкових ракетних комплексів терористи обстріляли Кримське.

Зі 152 міліметрової артилерії було обстріляно Смольянінове, снайпери бойовиків обстрілювали Новоолександрівку. З гранатометів і стрілецької зброї противник стріляв по Новозванівці.

На Маріупольському напрямку зі 122 міліметрової артилерії бойовики вели вогонь по Гнутовому. З озброєння танка і 120 міліметрових мінометів бойовики стріляли по Мар'їнці, з 120 і 82 міліметрових мінометів - по Водяному, Красногорівці, Талаківці, Павлопілю, Гнутовому. З великокаліберного кулемета і стрілецької зброї були обстріляні Широкіне і Водяне. Також по Водяному вела вогонь БМП противника.

На Донецькому напрямку танки і міномети вели вогонь по українських позиціях в районі Авдіївки. З мінометів різних калібрів противник стріляв по Невельскому, Луганському, а з гранатометів і стрілецької зброї - по Новгородському, Кам'янці, шахті Бутівка, Зайцевому і Пісках. БМП противника обстріляла Луганське.

Загалом, зафіксовано 49 обстрілів, четверо силовиків поранено, п'ятеро травмовані.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: