Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатські правоохоронці розшукали зниклу 16-річну дівчину

Стурбована мати заявила в поліцію про зникнення доньки. Працівники поліції встановили місце перебування неповнолітньої мешканки Ужгородського району та з’ясували причину зникнення

Закарпатські правоохоронці розшукали зниклу 16-річну дівчину


4 березня ввечері в поліцію звернулася стурбована жителька с.Малі Геївці Ужгородського району та повідомила про зникнення своєї 16-річної доньки. Заявниця розповіла, що напередодні її донька поїхала до своєї бабусі в обласний центр. Після цього мати ще розмовляла з донькою по телефону, і в розмові остання повідомила, що поїде до своїх знайомих у Львівську область. З того часу телефон дівчини був вимкненим і додому вона не поверталася.

Оперативники Ужгородського районного відділення поліції спільно з працівниками ювенальної поліції області встановили місцезнаходження неповнолітньої. Як з’ясувалося, дівчина поїхала в гості до родичів своєї подруги в сусідній Перечинський район. Пояснює, що матері не встигла повідомити, бо в неї розрядився мобільник.

З розшуканою дівчиною спілкувалися представники ювенальної поліції, які пояснили їй про неприпустимість та наслідки такої поведінки, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: