Вхiд на сайт
Авторизацiя

Представник України на Євробаченні-2017. Що відомо про гурт О.Torvald (ВІДЕО)

Представник України на Євробаченні-2017. Що відомо про гурт О.Torvald (ВІДЕО)
25 лютого судді та глядачі вирішили, що у 2017 році Україну на пісенному конкурсі Євробачення представлятиме гурт О.Torvald. Що це за хлопці, та чому вони достойні виступити на цьому конкурсі.


Цей гурт не новачок на українській сцені – музиканти грають вже понад 10 років. Створений гурт у 2005 році у Полтаві, а же через рік усі його учасники переїхали у Київ. У колективі нині грають Женя Галич, Денис Мізюк, Микола Райда, Микита Васильєв та Олександр Солоха.

До речі, вокаліст гурту Женя Галич відомий українцям ще й як ведучий на телебаченні та радіо. Зокрема, дуже популярним свого часу було його шоу "Чіпси. Чікси. Лавандо$", що виходило на телеканалі М1.

Представник України на Євробаченні-2017. Що відомо про гурт О.Torvald (ВІДЕО)


Цікаво, що один з найпопулярніших кліпів гурту #Нашілюдивсюди – змотували з фото та відео із концертів гурту, передає "24".

На нацвідборі Євробачення хлопці виступили з піснею Time. Пісня підкорила як суддів так і глядачів глибоким змістом та ефектним номером. Головна ідея виступу – не можна прожити двічі одну й ту ж хвилину, варто цінувати кожну мить.



І на останок ще один цікавий факт, ще перед оголошенням офіційних результатів фіналу вокаліст Галич пообіцяв всім своїм шанувальникам безкоштовний концерт в разі перемоги.

Якщо ми будемо представляти Україну на Євробаченні, ми поставимо сцену на КПІ і будемо грати безкоштовний концерт в травні. Обіцяю,
– запевнив Галич у своєму відео зверненні.

Женя Галич пообіцяв всім Нашим людям безкоштовний концерт в разі перемоги!

Опубликовано O.Torvald 25 февраля 2017 г.


Тож перед Євробаченням на фанатів гурту чекає приємний подарунок.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: