Вхiд на сайт
Авторизацiя

Екс-арбітр ФІФА проведе навчання для українських рефері на Закарпатті

Нещодавно повісивший свисток на цвях арбітр ФІФА Крістіан Балаж проведе триденний семінар для арбітрів Федерації футболу Закарпатської області. Подібна домовленість була досягнута на зустрічі керівників закарпатського футболу з представниками Федерації футболу жудца Марамуреш, яку нині очолює колишній румунський рефері.
Екс-арбітр ФІФА проведе навчання для українських рефері на Закарпатті

До слова, Балаж неодноразово обслуговував в єврокубках матчі за участю українських команд. Зокрема, арбітр працював відразу на трьох поєдинках харківського «Металіста» в Лізі Європи. У 2009 році під його наглядом харків'яни в Генуї обіграли «Сампдорію» (1: 0), через два роки вдома розбили «Аустрію» (4: 1), а в листопаді 2012-го в рідних стінах переграли «Байєр» (2: 0 ).


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: