Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Рахівщині вогнеборці врятували два житлові будинки від знищення вонем

Протягом 20 лютого рятувальники Рахівського район двічі залучались до гасіння пожеж, причиною виникнення яких стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення. Тільки завдяки вправності пожежно-рятувальних підрозділів ДСНС пожежі вдалося ліквідувати на початкових стадіях не допустивши їх розвиток понад рівні на яких вони виникали.

На Рахівщині вогнеборці врятували два житлові будинки від знищення вонем


Перше повідомлення надійшло о 12:44 20 лютого. Місцеві мешканці повідомили, що на території одного з дворогосподарств на вул. Миру в смт Ясіня виникла пожежа. Загорівся житловий будинок 29-річної господині. За лічені хвилини на місці працювали вогнеборці місцевого державного пожежно-рятувального поста у складі 4 чоловік та пожежного автомоібля. Пожежу локалізовано о 12:57 та повністю ліквідовано о 13:20. Врезультаті пожежею пошкоджено перекриття будинку на площі 1 кв. м.

Цього ж дня, о 22:04 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку на вулиці Будівельній, що у селі Великий Бичків. До місця виклику оперативно прибули рятувальники державного пожежно-рятувального поста смт Великий Бичків. Вогнеборці локалізували пожежу 22:22, та остаточно ліквідували о 23:10. Завдяки тому, що 68-річна власниця вчасно помітила пожежу, не розгубилась і відразу ж звернулась по допомогу до Служби «101» вогонь встиг лише пошкодити 1 кв. м. перекриття та стіну будинку.

В обох випадках ймовірною причиною є порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

З огляду на це, рятувальники Закарпаття в черговий раз звертаються до населення з проханням дотримуватись правил пожежної безпеки. Не користуйтесь печами, які мають тріщини, очищайте димарі від сажі. Не перегрівайте опалювальні прилади та не розташовуйте поблизу них меблі, дрова або інші речі, які можуть загорітись. Не залишайте печі без нагляду та ні в якому разі не доручайте нагляд за ними малолітнім дітям.

Пам’ятайте, що дотримання цих нескладних правил допоможе Вам уникнути лиха й зберегти своє життя та майно.

На Рахівщині вогнеборці врятували два житлові будинки від знищення вонем



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: