Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді муніципальна поліція виявила неналежну вивіску і склала протокол на підприємця

В Ужгороді муніципальна поліція виявила неналежну вивіску і склала протокол на підприємця
Протокол про адміністративне правопорушення склали сьогодні працівники відділу муніципальної інспекції з благоустрою Ужгородської міської ради на підприємця, який наприкінці минулого тижня встановив вивіску лотерейного закладу на фасаді однієї з будівель на площі Ш.Петефі.

Згодом протокол розглянуть на засіданні адміністративної комісії, штраф, який передбачений за таке правопорушення, складає від 850 до 1700 гривень. Також склали припис, який зобов’язує демонтувати вивіску протягом 3 днів, інформує прес-служба Ужгородської міської ради.

У 2015 році надавалося погодження технічного паспорту вивіски на цю будівлю, однак за зверненням іншого підприємця, ніж той, що веде там діяльність зараз. Крім того, йшлося про вивіску для торгового центру, іншого змісту, в зовсім інших кольорах, розмірах та матеріалі. Підприємець, який зараз встановив вивіску «Національна лотерея», не подав документи на її погодження. Хоча будь-які зміни формату, вигляду вивіски і самого підприємця, який отримував погодження, повинні пройти відповідну процедуру.

Нагадаємо, торік міськрадою прийнято Порядок встановлення вивісок у м.Ужгород, який визначає вимоги до вивісок і процедури їх погодження. Особлива увага – до вивісок в історичному центрі міста. До того ж торік провели оновлення фасаду цієї будівлі на площі Ш. Петефі.

Сьогодні ж працівники відділу муніципальної інспекції з благоустрою Ужгородської міської ради склали ще 3 протоколи та один припис щодо неналежних вивісок – і це тільки на площі Ш.Петефі. Ближчими днями ці перевірки продовжать.

Також «муніципали» сьогодні склали 2 протоколи на голів ОСББ за неналежно прибрану прибудинкову територію та протокол на власника автомобіля, який днями пошкодив стовп та мережу вуличного освітлення на площі Б.Хмельницького.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: