Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді сьогодні можливі перебої водопостачання на лівобережній частині міста

Міський Водоканал повідомив про ремонтні роботи в районі Турбогазу

В Ужгороді сьогодні можливі перебої водопостачання на лівобережній частині міста


Працівниками дільниці водопровідної мережі, проводяться аварійно-ремонтні роботи на перехресті вулиць Успенського та Болгарської, в районі заводу “Турбогаз”. В зв’язку з цим, довелось, тимчасово, на період проведення робіт, понизити до мінімуму тиск подачі водопостачання з насосно-фільтрувальної станції №2 (НФС-ІІ), яка забезпечує водою райони вулиць Тельмана, Українська, Ужанська, Гагаріна тощо (тобто райони Радванки та промислової зони). Багатоповерхова забудова по вулицях Гагаріна та Лавріщева отримуватиме водопостачання з резервуарів ПНС “Лавріщева”.

Крім того, у випадку крайньої необхідності для виконання робіт, можливе пониження тиску з водозабору “Минай”, в зв’язку з чим, можливі перебої водопостачання на лівобережній частині міста.

Водопостачання буде відновлено одразу ж по завершенню аварійно-відновлювальних робіт, повідомляє адміністрація КП «Водоканал м. Ужгорода».


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: