Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: майже сім десятків обстрілів, один боєць ЗСУ поранений

Доба в АТО: майже сім десятків обстрілів, один боєць ЗСУ поранений
За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 67 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. В результаті один військовий ЗСУ отримав поранення.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО на сторінці в Facebook.

На Маріупольському напрямку бойовики з мінометів різних калібрів обстрілювали Павлопіль, Новотроїцьке і Красногорівку. З гранатометів і стрілецької зброї вони били по Павлопілю, Новотроїцькому, Гнутовому, Новогригорівці, Чермалику, Миколаївці, Лебединському, Водяному і Широкиному. По Новотроїцькому та Мар'їнці вогонь вели снайпери, а по Новогригорівці - БМП.

На Донецькому напрямку з мінометів терористи обстріляли Верхньоторецьке та Авдіївку. З гранатометів і стрілецької зброї - Зайцеве, Піски, Новоселівку Другу, Кам'янку, Луганське. По українських позиціях в районі Авдіївки вогонь вела БМП. По Троїцькому, Новоселівці Другій і Кам'янці "працювали" снайпери.

На Луганському напрямку з гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстріляли Новоолександрівку і Новозванівку.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: