Вхiд на сайт
Авторизацiя

Взявся за старе: у Мукачеві правоохоронці знайшли викрадача кабелю

29-річний мукачівець вже має судимість за крадіжки, а тепер попався поліції на крадіжці електрокабелю з території приватного підприємства. За даним фактом розпочато кримінальне провадження, речовий доказ вилучено

Взявся за старе: у Мукачеві правоохоронці знайшли викрадача кабелю


З заявою в Мукачівську поліцію звернувся 41-річний місцевий підприємець. Заявник повідомив про те, що вночі з його підприємства, яке розташоване на обїзній дорозі м.Мукачева, невідомі зловмисники викрали вночі близько 60 метрів електричного кабелю. Сума заподіяних збитків склала 1200 гривень.

Справою зайнялись працівники кримінальної поліції. В ході оперативно-розшукових заходів встановлено, що крадіжку кабелю з підприємства скоїв 29-річний мукачівець, який уже має судимість за крадіжки.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, речовий доказ вилучено, повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: