Вхiд на сайт
Авторизацiя

За добу на Закарпатті трапилися 4 пожежі: причини та збитки встановлюються

За добу на Закарпатті трапилися 4 пожежі: причини та збитки встановлюються
Підрозділами Управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 34 виїзди.

04.01.2017 о 21:49 - загорання дивану в кімнаті житлового будинку за адресою: м.Мукачево, вул.Проектна. Вогнем знищено диван. Причина пожежі та збитки встановлюються.

04.01.2017 о 23:27 - пожежа в житловому будинку за адресою: м.Ужгород, вул. Другетів. Вогнем знищено перекриття на площі 15 м2 та частину домашнього майна. Причина пожежі та збитки встановлюються.

04.01.2016 о 23:27 - пожежа в будинку для відпочинку за адресою: Перечинський район, с.Порошково, вул. Центральна. Вогнем знищено перекриття та покрівлю будинку на площі 30 м2, меблі та частину майна. Причина пожежі та збитки встановлюються.

05.01.2017 о 01:04 - пожежа в житловому будинку за адресою: Рахівський район, с. Верхнє Водяне, вул. Миру. Вогнем пошкоджено стіну житлового будинку. Причина пожежі та збитки встановлюються.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: