Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вилетів на зустрічну смугу і врізався в дерево: поліція повідомила подробиці ДТП на Закарпатті

Учора ввечері в Тячівському районі злетів з траси й зіткнувся з деревом автомобіль «Фольксваген». 37-річний водій опинився в реанімації. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження

Вилетів на зустрічну смугу і врізався в дерево: поліція повідомила подробиці ДТП на Закарпатті


Як повідомляють у поліції області, ДТП з тяжкими наслідками трапилася ввечері 3 січня на автодорозі Мукачево-Рогатин-Львів у Тячівському районі.

37-річний тячівець, керуючи мікроавтобусом «Фольксваген», їхав із м.Тячева у сторону смт.Буштино. Дорогою машина потрапила у вибоїну, в результаті чого було пошкоджено ліве переднє колесо. Мікроавтобус кинуло на смугу зустрічного руху, де він зіткнувся із деревом.

Водій опинився в реанімації Тячівської лікарні, стан чоловіка тяжкий. Експертиза повинна визначити, чи не перебував він у стані алкогольного сп’яніння.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження, машину поміщено на штрафмайданчик. Причину й обставини автопригоди з’ясовують слідчі, буде проведено ряд експертиз.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: