Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Україні на Різдво значно похолодає: у західній частині очікують до -20°

В Україні на Різдво значно похолодає: у західній частині очікують до -20°
6-7 січня стовпчики термометрів опустяться до -20 спочатку в західній частині України, а 8 та 9 січня морози поширяться і на північну частину країни.

Протягом першого тижня 2017 року на всій території України очікується несуттєве коливання температурного режиму, але вже 6 січня передбачається проходження в країні арктичної повітряної маси. Така інформація розміщена на сторінці відомого синоптика Наталії Діденко в Facebook, передають Патріоти України.

Вона, зокрема, прогнозує морозну погоду на різдвяні свята в Україні, причому морози будуть від помірних до досить сильних: зниження температури може коливатися в межах 12 - 18 градусів морозу.

Наталія Діденко наголосила, що стовпчики термометрів опустяться до -20 спочатку в західній частині України, а 8 та 9 січня морози поширяться і на північну частину країни. До того ж, в переддень Різдва в північних, західних і південних регіонах очікуються невеликі опади у вигляді снігу. Аналогічна ситуація очікується і в Києві.

Згідно з інформацією синоптика, різке похолодання жителі української столиці відчують уже в п'ятницю, 6 січня: тоді очікується зниження температури до 15 градусів з позначкою «мінус», очікується снігопад невеликої інтенсивності. При цьому Діденко констатувала тенденцію: якщо на Різдво за новим стилем в Україні погода тепла, то за старим стилем буде холодно, і навпаки.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: