Вхiд на сайт
Авторизацiя

Передноворічна магія: прийом першого місячного дня дасть вам шанс стати господарем своєї долі

Магічний прийом першого місячного дня перед Новим роком дає вам шанс стати господарем своєї долі.
Передноворічна магія: прийом першого місячного дня дасть вам шанс стати господарем своєї долі

З 8:53 29 грудня до 8:22 30 грудня по київським часом - перший місячний день. Він дає вам шанс стати господарем своєї долі. Це дуже важливий період, від якого залежить весь подальший місячний місяць.

Протягом 1-го години з 8:53 до 9:53 29 грудня - час планування подій, які повинні відбутися протягом першого місяця за місячним календарем, а саме з 29 грудня 2016 року до 28 січня 2017 року.

Саме в першу годину першого місячного дня закладається фундамент всього наступного місяця. Від того, як він буде закладений, залежить, як цей місяць закінчиться.

Оскільки цей місяць почнеться в 2016 році, а закінчиться в 2017-м, ви маєте унікальний шанс підготувати грунт для загадування своїх бажань в ніч з 31 грудня на 1 січня. Крім того, 29 грудня - це четвер, тому це щасливий день для людей, народжених в цей день.

Магічний прийом першого місячного дня

Візьміть аркуш паперу і ручку. Уявіть перед своїм внутрішнім зором бажані події у всіх деталях. Наприклад, якщо ви хочете в наступаючому місячному місяці з 29 грудня 2016 року до 28 січня 2017 року одержати підвищення, уявіть себе вже на новому робочому місці, як вам дуже подобається нова посада і наскільки ви сповнені енергії.

Якщо ж хочете зустріти свого майбутнього партнера, уявіть, що ви вже зустрілися з цією людиною і прекрасно проводите час удвох. Головне, щоб при цьому ви відчували дуже сильні позитивні емоції. Загалом, уявляйте те, чого бажаєте, так, ніби це вже відбувається. Після "уяви" бажання скажіть його вголос і запишіть на папері в теперішньому часі. Так потрібно зробити з кожним бажанням з вашого списку.

Є тільки одне застереження - перший день місячного циклу сприятливий для складання будь-яких планів, крім планів помсти і руйнування.

Першу місячну добу найкраще провести вдома, а якщо такої можливості немає, то будьте терпимі до чужої думки і намагайтеся нічого не приймати близько до серця. Зберігайте почуття гумору.

Пам'ятайте, що будь-яка ваша дія в цей місячний день впливає на виконання ваших бажань протягом усього місячного місяця. Особливу увагу приділіть загадуванню бажань в новорічну ніч - з 31 грудня 2016 року року на 1 січня 2017 року року. Бажано, щоб вони були співзвучні з бажаннями, які ви загадали протягом першої години першого місячного дня.

Навіть якщо ви будете виходити з дому в перші місячні дні, все ж бажано як мінімум відмовитися від активної діяльності. Краще не приймати гостей і не ходити в гості, не спілкуватися з великою кількістю людей. А також припинити спілкування з людьми, які вам не подобаються. Не варто в цей день щось купувати або продавати. Намагайтеся більше думати про приємне, можете зайнятися творчістю або тим, що вам приносить задоволення. Будь-яка ваша дія в цей місячний день впливає на виконання ваших бажань протягом усього місяця.

У цей день краще утриматися від зізнань у любові, заручин, а також взяття на себе зобов'язань щодо майбутніх відносин.

Секс може привести до серйозних захворювань статевої сфери.
Дуже добре в цей день проводити медитації.
Медитація на свічку
Сядьте в спокійному місці. Запаліть свічку білого кольору, закрийте очі, розслабтеся, налаштуйтеся позитивно. Повільно уявіть собі, як пройде у вас найближчий місяць до наступного молодика. Уявіть те, що ви хочете отримати так, як ніби це вже сталося, і ви всього лише згадуєте.

Наприклад, якщо вам потрібно продати квартиру, уявіть, що ви тримаєте в руках або зараховуєте на свій розрахунковий рахунок гроші, отримані від продажу. Після того, як ви все це виконали, відпустіть з любов'ю ваш образ у Всесвіт.

Звертаю увагу на цей день людей, у яких Число життєвого шляху 4 - 30 жовтня - для них ще й День идуховного зростання.

Нехай всі ваші бажання здійсняться!

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: