Вхiд на сайт
Авторизацiя

Стали відомі результати ревізії в управлінні праці та соцзахисту населення Мукачівської міськради

Ревізія Держфінінспекції виявила в управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради порушень на суму понад 700 тисяч гривень. Прокуратура здійснює досудове розслідування

Стали відомі результати ревізії в управлінні праці та соцзахисту населення Мукачівської міськради


Про це повідомила прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Мукачівською місцевою прокуратурою проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом службової недбалості у діях працівників управління праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради за ч.2 ст. 367 КК України.

Як повідомив виконувач обов'язків керівника Мукачівської місцевої прокуратури Роман Романик, працівниками Держфінінспекції проведено ревізію окремих питань використання коштів, виділених з Державного бюджету, а також законності призначення, нарахування та виплати усіх видів соціальної допомоги, пільг, субсидій та інших виплат, що здійснюються за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів в управлінні праці та соціального захисту населення виконавчого комітету Мукачівської міської ради за період з 01.01.2014 по 30.06.2016.

Відповідно до акту ревізії, виявлено фінансових порушень на загальну суму понад 700 тис грн., у тому числі понад 400 тис грн. – незаконне витрачання бюджетних коштів.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: