Вхiд на сайт
Авторизацiя

Перший день "режиму тиші" на Донбасі: у штабі АТО повідомили про 23 ворожі обстріли

Перший день "режиму тиші" на Донбасі: у штабі АТО повідомили про 23 ворожі обстріли
Незважаючи на встановлений з початку поточної доби "режим тиші", бойовики незаконних збройних формувань продовжують вести обстріл позицій українських військових на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як уточнюють в штабі, всього станом на 18:00 зафіксовано 23 обстріли, вогонь ведеться з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"Найбільша кількість обстрілів зафіксована на маріупольському напрямку поблизу населених пунктів Мар'їнка, Широкине та Водяне. Двічі були здійснені обстріл по одній міні калібру 120 мм в районі Талаківки. На донецькому напрямку наші позиції були обстріляні в районі Світлодарської дуги та Авдіївки. На луганському напрямку обстріляли Жовте", - сказано в повідомленні.

З урахуванням того, що обстріли мають провокаційний характер, українські військові вогонь у відповідь не відкривали, підкреслили в штабі АТО.

Нагадаємо, з опівночі на Донбасі почав діяти "режим тиші", про що домовилися у Мінську. Станом на ранок в СЦКК повідомляли, що бойовики припинили обстріли, проте на маріупольському напрямку вже тоді було зафіксовано один обстріл. Пізніше у штабі АТО повідомили про нові ворожі обстріли.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: