Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті дружині та синові колишнього сільського голови виділили близько 3,5 га землі

За матеріалами відділу організації діяльності у сфері запобігання та протидії корупції прокуратури області працівниками УЗЕ в Закарпатській області Національної поліції складено протокол за ч.1, ч.2 ст.172-7 КУпАП (порушення вимог щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів) про скоєння адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією відносно колишнього сільського голови с.Матієво Виноградівського району.

На Закарпатті дружині та синові колишнього сільського голови виділили близько 3,5 га землі


Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Зокрема, прокуратурою області встановлено, що колишній голова сільської ради, у 2015 році, діючи в інтересах близьких осіб (своєї дружини та сина) не вжив заходів щодо недопущення будь-якої можливості виникнення конфлікту інтересів та невідкладно не повідомив колегіальний орган - Матіївську сільську раду, під час виконання повноважень, про наявність конфлікту інтересів та прийняв рішення в умовах реального конфлікту інтересів.

Таким чином, колишнім сільським головою с.Матієво Виноградівського району допущено порушення ч.1 ст. 28 Закону України «Про запобіганню корупції» та ч.1 ст.59-1 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».

Зокрема, під час розгляду Матіївською сільською радою питання щодо надання дозволу на розробку та затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства колишній сільський голова не повідомив про конфлікт інтересів і було погоджено рішення про виділення ділянок загальною площею близько 3,5 га його дружині та синові.

На даний час адміністративний протокол знаходиться на розгляді у Виноградівському районному суді.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: