Вхiд на сайт
Авторизацiя

Прокуратура вимагає скасувати рішення Ужгородської міськради щодо передачі землі у приватну власність

Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Михайло Пантьо, місцевою прокуратурою до Ужгородського міськрайонного суду Закарпатської області заявлено два позови про скасування рішень Ужгородської міської ради та витребування земельних ділянок, які незаконно були передані у приватну власність з порушенням Земельного кодексу України.

Прокуратура вимагає скасувати рішення Ужгородської міськради щодо передачі землі у приватну власність


Підставою для оскарження рішень стало те, що вказані земельні ділянки, вартість яких становить майже 2 млн. грн., органом місцевого самоврядування було надано у власність всупереч вимогам Земельного кодексу України та Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», адже відведені вони із земель багатоквартирної забудови під землі індивідуальної житлової забудови.

Слід зауважити, що опрацювання інформації про порушення законодавства України, при відведені земельних ділянок комунальної власності Ужгородською місцевою прокуратурою здійснювалось у ході вивченняінформації, наведеної у інтернет-виданні «ПРОЗАК» під заголовком «ЯК ужгородська влада дерибанила землю в центрі міста, залучивши АТОшників» та програми «ГРОШІ» на каналі «1+1». Тому прокуратура дякує журналістам за співпрацю, повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: