Вхiд на сайт
Авторизацiя

Спіймали "на гарячому": на Закарпатті викрили прикордонника-корупціонера

Вчора, 14 грудня, було викрито корупційні дії співробітника відділу "Лужанка". Прикордонника спіймали "на гарячому" - він саме збирався відійти з місця несення служби, аби контрабандисти переправили незаконний товар.

Спіймали "на гарячому": на Закарпатті викрили прикордонника-корупціонера


Державна прикордонна служба продовжує здійснювати комплекс заходів, направлений на протидію протиправній діяльності на державному кордоні та корупційним проявам серед персоналу. В цьому напрямку активно працюють підрозділи внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства у взаємодії з іншими правоохоронними органами.Наразі в рамках цих заходів триває антикорупційна акція «Доброчесність».

Як повідомляє прес-служба відомства, учора на Закарпатті під час відпрацювання інформації щодо ймовірного зловживання службовим становищем викрито корупційні дії одного з прикордонників.

За інформацією відділення внутрішньої безпеки Держприкордонслужби, один з військовослужбовців Мукачівського загону впродовж певного часу займався протиправною діяльністю на кордоні, зокрема, сприяв у незаконному переміщенні через кордон тютюнових виробів.

Результатом реалізації інформації стало затримання 21-річного співробітника відділу «Лужанка» на гарячому. Він саме збирався покинути місце несення служби, аби дати змогу тютюновим контрабандистам незаконно переправити через кордон сигарети.

За даним фактом призначено службове розслідування та направлено повідомлення у військову прокуратуру Ужгородського гарнізону.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: