Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатським правоохоронцям вдалося затримати злочинця, що перебував у розшуку

Засуджений умовно мешканець Іршавщини перебував у розшуку і переховувався за межами області. Полісменам вдалося відшукати втікача.

Закарпатським правоохоронцям вдалося затримати злочинця, що перебував у розшуку


28-річний житель села Доробратово, що на Іршавщині, скоїв крадіжку з проникненням до житла потерпілих. Працівники поліції направили кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду, який призначив обвинуваченому покарання – 2 роки умовно.

Крадію були представлені певні заборони, які передбачені законодавством при умовному відбуванні покарання. Однак, він їх порушував, змінював місце проживання та переховувався від правоохоронних органів, і тому до поліцейських з відповідним поданням про розшук звернулися працівники кримінально-виконавчої інспекції. Працівники поліції встановили, що злочинець переховується за межами області та встановивши точне місце перебування затримали останнього.

Зараз його умовний термін скоріш за все перетвориться в реальний, повідомили у відділі комунікації поліції в Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: