Вхiд на сайт
Авторизацiя

Розфасовану для збуту марихуану виявили в будинку ужгородця (ФОТО)

Сьогодні під час обшуку будинку 34-річного жителя м.Ужгорода (мікрорайон Радванка) працівники поліції виявили близько 150 грамів марихуани. Вартість вилученого дурман-зілля за цінами чорного ринку складає близько 25000 гривень

Розфасовану для збуту марихуану виявили в будинку ужгородця (ФОТО)


Сьогодні обідньої пори працівники управління по боротьбі з наркотиками спільно з колегами з міської поліції провели санкціонований судом обшук в оселі 34-річного жителя м.Ужгорода (мікрорайон Радванка).

В ході обшуку виявлено близько 150 грамів марихуани, яку господар сховав у ліжко... Частина наркотичної речовини була розфасована в пакетики, ймовірно для продажу клієнтам. Про це свідчать також електронні ваги, які вилучили разом із марихуаною.

Якби наркоділок збув свій товар на чорному ринку, то заробив би близько 25 тисяч гривень. Але це йому завадили зробити поліцейські.

Якщо експертиза підтвердить, що це справді марихуана, то на ужгородця очікуватиме кримінальна відповідальність. Вирішується питання про обрання фігуранту справи міри запобіжного заходу, інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: