Вхiд на сайт
Авторизацiя

Ужгородські патрульні виявили автівку з підозрілими номерами (ФОТО)

Сьогодні, 1 грудня, вранці за порушення правил дорожнього руху зупинили авто на Залізничній. Підозри у патрульних виникли під час перевірки документів

Ужгородські патрульні виявили автівку з підозрілими номерами (ФОТО)


Як повідомили в УПП Ужгорода та Мукачева, 1 грудня близько 10-ї години ранку патрульні зупинили автомобіль Volkswagen Golf за порушення ПДР на вулиці Залізничній в Ужгороді.

Під час перевірки реєстраційних документів на транспортний засіб у поліцейських виникла підозра щодо їх достовірності.

Патрульні помітили, що номер кузова зазначений у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу не співпадає з номером з офіційними даними бази Національної автоматичної системи.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Автівку евакуювали на арешт майданчик Ужгородського відділу поліції.

Патрульні нагадують - за підробку чи заміну ідентифікаційного номера, номерів двигуна, шасі або кузова транспортного засобу настає відповідальність згідно з Кримінальним Кодексом України, який передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Ужгородські патрульні виявили автівку з підозрілими номерами (ФОТО)



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: