Вхiд на сайт
Авторизацiя

В автомобілі берегівця поліція знайшла наркотики

В автомобілі берегівця поліція знайшла наркотикиП’ять згортків із розфасованою марихуаною й пакетик з речовиною, схожою на перветин, знайшли працівники поліції в 29-річного жителя м.Берегово. Вилучені речовини направлено на експертизу.

Учора ввечері в ході відпрацювання м.Берегово працівники кримінальної поліції спільно з спецпризначенцями зупинили для перевірки автомобіль ВАЗ-21099.

За кермом перебував 29-річний місцевий житель, який став помітно нервувати, побачивши людей в формі. Така поведінка чоловіка стала зрозуміла, коли під час огляду в нього виявили 5 згортків фольги з розфасованою на порції марихуаною та поміщений в пакетик згорток фольги з порошком, схожим на синтетичний наркотик перветин.

Вилучені речовини направлено на експертизу. Якщо вона підтвердить, що це справді наркотики, то на берегівця очікує кримінальна відповідальність. Поліція розпочала досудове розслідування.
В автомобілі берегівця поліція знайшла наркотики
В автомобілі берегівця поліція знайшла наркотики

Відділ комунікації
поліції Закарпатської області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: