Вхiд на сайт
Авторизацiя

В Ужгороді рятувальники ліквідували пожежу в будівлі складу пиломатеріалів

25 листопада о 01:35 до Служби порятунку «101» сусіди повідомили про пожежу в будівлі складу пиломатеріалів приватного деревообробного підприємства, що на вулиці Лисенка (мікрорайон Горяни) в м. Ужгород.

В Ужгороді рятувальники ліквідували пожежу в будівлі складу пиломатеріалів


До місця виклику було направлено чергові відділення 14-ї та 15-ї державних пожежно-рятувальних частин обласного центру, а також Аварійно-рятувального загону спецпризначення У ДСНС України у Закарпатській області.

Через запізніле повідомлення, на момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, полум’я вже майже повністю охопило дах споруди. Усього на місці події працювало 5 одиниць техніки та 23 чоловіки особового складу.

Пожежу локалізовано о 02:35, а повністю її ліквідували о 05:55.

Вогнем знищено дах на площі близько 200 кв. м, перекриття на площі близько 50 кв. м та 10 куб. м пиломатеріалів. Від знищення вогнем врятовано поруч розташовану будівлю.

Причина пожежі та збитки встановлюються. Серед ймовірних розглядається коротке замикання електромережі.

Травмованих та загиблих на пожежі не було, повідомляє У ДСНС України у Закарпатській області.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: