Вхiд на сайт
Авторизацiя

Доба в АТО: бойовики накрили Мар’їнку вогнем з артилерії

Доба в АТО: бойовики накрили Мар’їнку вогнем з артилерії
У зоні АТО протягом минулої доби терористи 21 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців. Як повідомляє прес-центр АТО, на Маріупольському напрямку зі ствольної артилерії 152 мм калібру бойовики завдали удару по Мар’їнці.

З мінометів калібру 120 мм та 82 мм були обстріляні Красногорівка і Широкине. Також в цих районах бойовики вели вогонь з гранатометів та зенітних установок. А у Мар’їнці також було зафіксовано активність снайпера.

На Луганському напрямку терористи застосували міномети, гранатомети й великокаліберні кулемети біля Новоолександрівки, Трьохізбенки, балки Кошарної, Кримського й Лопаскіного. У Кримському до того ж позиції сил АТО обстріляв снайпер.

На Донецькому напрямку бойовики використовували міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети, обстрілюючи українські позиції в районі Авдіївки та Луганського, а зі 122 мм артилерії вели вогонь по Новобахмутівці.

Нагадаємо, протягом дня 14 листопада бойовики 12 разів атакували позиції сил АТО.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: