Вхiд на сайт
Авторизацiя

ДТП на трасі Київ-Чоп: у поліції розповіли подробиці резонансного зіткнення трактора та "Мерседеса" (ФОТО)

Ввечері 8 листопада на автодорозі Київ-Чоп біля ресторану «Короп» зіткнувся мікроавтобус «Мерседес Спрінтер» із трактором МТЗ-80. Обидва злетіли з дороги в кювет і перекинулися. На щастя, обійшлося без людських жертв

ДТП на трасі Київ-Чоп: у поліції розповіли подробиці резонансного зіткнення трактора та "Мерседеса" (ФОТО)


8 листопада ввечері в поліцію надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими в Ужгородському районі на трасі Київ-Чоп. На місце події прибула слідчо-оперативна група поліції.

Встановлено, що на автодорозі сполученням Київ-Чоп неподалік ресторану «Короп» зіткнулися мікроавтобус «Мереседес-Спрінтер» із трактором МТЗ-80. Водій «Мерседеса», 28-річний житель м.Тернополя, під час обгону зачепив трактор, який їхав попереду. Останнім керував 39-річний житель Ракошина Мукачівського району.

Внаслідок бокового зіткнення трактор і машина з’їхали з траси в кювет, де перекинулися.

Водій «Мерседеса» серйозних травм не зазнав, а от у тракториста – політравма і перелом плеча, його доставили до лікарні в обласний центр.

За фактом порушення правил дорожнього руху поліція розпочала кримінальне провадження та проводить досудове розслідування. У водіїв взято кров на визначення стану алкогольного сп’яніння. Обидва транспортні засоби поміщено на спецмайданчик поліції.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: