Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпаття їде фіналіст телешоу "Голос країни"

На Закарпаття їде фіналіст телешоу "Голос країни"


У суботу, 12 листопада, Закарпаття відвідає талановитий учасник популярного телешоу "Голос країни" Нікіта Алексеєв. Співак виступить у клубі "Магнум", що в місті Берегово, звучатимуть і його відомі хіти "Пьяное солнце", "Я пливу" та ін.

До слова, шоу-бізнес з привітністю прийняв Микиту в свої ряди: Ані Лорак подарувала кліп, Ірина Білик запросила виступити на своєму концерті, Потап зробив ремікс на пісню Микити, Алан Бадоєв безоплатно зняв кліп на сингл «Пьяное солнце», який за два місяці на youtube-каналі подивилося близько 2 млн. чоловік, а на сьогодні – більше 17 мільйонів!

Гостям обіцяють незабутнє шоу, живий звук та тільки найприємніші враження. За детальною інформацією звертайтеся до адміністрації закладу:

На Закарпаття їде фіналіст телешоу "Голос країни"



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: