Вхiд на сайт
Авторизацiя

За минулу добу на Закарпатті трапилось кілька резонансних пожеж

Рятувальники прозвітували про обстановку з пожежами в області - за минулу добу довелось гасити палаючі будинки і надвірні споруди.

За минулу добу на Закарпатті трапилось кілька резонансних пожеж


Вчора, 3 листопада о 06:37 виникла пожежа в житловому будинку за адресою: Мукачівський район, с. В.Лучки, вул. Шевченка. Вогнем знищено перекриття на площі 5 м2. Причина та збитки встановлюються.

У той же день о 06:43 - пожежа в житловому будинку за адресою: м. Ужгород, вул. Коритнянська. Вогнем знищено покриття на площі 45м2, перекриття на площі 27м2 та частину домашнього майна. Орієнтовний прямий збиток – 200 000. Ймовірна причина – недолік конструкції виробництва електроустановок, коротке замикання електромережі.

3 листопада о 18:37 - пожежа в житловому будинку за адресою: Міжгірський район, с. Пилипець. Вогнем знищено дерев’яний будинок на площі 260 м2 та домашнє майно. Збитки встановлюються. Ймовірна причина – коротке замикання електромережі.

У той же день о 19:41 - пожежа в надвірній споруді, власник встановлюється, за адресою: м. Мукачево, вул. Перемоги. Вогнем знищено покрівлю на площі 15 м2 та пошкоджено стіни. Причина та збитки встановлюються.

Також 3 листопада о 20:19 - пожежа в надвірній споруді за адресою: смт Міжгір’я, вул. Чернишевського. Вогнем знищено надвірну споруду на площі 20 м2 та домашнє майно. Збитки встановлюються. Ймовірна причина – неправильне влаштування та несправність димаря.

Інформація У ДСНС України у Закарпатській області


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: