Вхiд на сайт
Авторизацiя

Група афганців з маленькими дітьми пробиралася до Європи через Закарпаття: опубліковано ВІДЕО

Група афганців з маленькими дітьми пробиралася до Європи через Закарпаття: опубліковано ВІДЕО


Про резонансне затримання повідомили у Держприкордонслужбі. За повідомленням правоохоронців група складалася з 4 дорослих та 7 маленьких дітей.

4 громадян Афганістану, які мали намір незаконно перетнути державний кордон з сімома неповнолітніми дітьми зупинили сьогодні зранку прикордонники Мукачівського загону.

Інформацію про виявлення та рух на околиці населеного пункту Дийда Берегівського району групи осіб, які прямували в напрямку держрубежу надійшла від місцевого мешканця.

Група афганців з маленькими дітьми пробиралася до Європи через Закарпаття: опубліковано ВІДЕО


Висунувшись одразу до вказаного місця, прикордонники зупинили іноземців в двох кілометрах від державного кордону. Документів у затриманих не було, але виявилось, що особи є вихідцями з Афганістану та мали намір потрапити до однієї з країн Європейського Союзу, взявши у небезпечну подорож семеро малолітніх та неповнолітніх дітей, наймолодший з яких 2013 року народження. Крім того, зважаючи на погодні умови одяг та взуття у затриманих був дуже забруднений та промоклий, а діти дуже замерзли. Охоронці кордону одразу ж доставили мандрівників до прикордонного підрозділу, де напоїли теплим чаєм. Наразі встановлюється всі обставини незаконної подорожі, а також коло осіб причетних до організації переправлення іноземців через кордон.




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: