Вхiд на сайт
Авторизацiя

Україна запропонувала Європарламенту затвердити безвізовий режим до річниці Євромайдану

Україна запропонувала Європарламенту затвердити безвізовий режим до річниці Євромайдану
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій та голова Комітету у закордонних справах Європейського Парламенту Ельмар Брок закликали Європейський Парламент проголосувати за безвізовий режим з Україною до річниці Євромайдану 21 листопада 2016 року, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

У рамках конференції "Діалог Жана Моне" щодо реформування Верховної Ради України голова Парламенту провів зустріч з Головою Комітету у закордонних справах Європейського Парламенту Ельмаром Броком.

Андрій Парубій заявив, що річниця подій Євромайдану 21 листопада 2016 року буде важливою символічною датою для завершення лібералізації візового режиму, адже саме під гаслом євроінтеграції українці виходили на Майдан.

Ельмар Брок пояснив, що затримка у завершенні лібералізації візового режиму була внутрішньою інституційною проблемою Європейського Союзу і не стосувалася змістовних питань лібералізації візового режиму.

Ельмар Брок та Андрій Парубій разом закликали Європарламент знайти рішення та завершити процес лібералізації візового режиму до річниці подій Євромайдану 21 листопада 2016 року.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: