Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закупки до першого листопада: наскільки зросли ціни на свічки, вінки та квіти в Ужгороді (ВІДЕО)

Ціни на ритуальні товари порівняно з минулим роком звичайно зросли. І чим ближче до 1 листопада, тим більше вони зростатимуть.

Закупки до першого листопада: наскільки зросли ціни на свічки, вінки та квіти в Ужгороді (ВІДЕО)


Ціни на свічки, вінки та квіти в Ужгороді зросли в кілька разів, порівняно з минулим роком. Вартість збільшується також і перед Днем пам’яті померлих, першого листопада.

Вартість на ритуальні товари варіюється, - на будь-який смак та гаманець. Найменшу свічку можна купити за гривню п’ятдесят, великі лампадки – по 40. Найпопулярніші, кажуть продавці, середні свічки у колбочках – по 8-10 гривень за штуку.

Штучні вінки від 45-ти до двохсот п’ятдесяти гривень. Найчастіше купують середнього розміру і вартості – вінки на невеликих підставках по сотні за один. Детальнішеу сюжеті "21 Каналу":




Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: