Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатці мають чудову нагоду безкоштовно провести ніч у Замку Графа Дракули в Румунії

Закарпатці мають чудову нагоду безкоштовно провести ніч у Замку Графа Дракули в Румунії


Про це повідомляє мандрівник із Закарпаття Віктор Стинич. У своєму блозі "Подорожуй" закарпатець розповів про умови цікавої акції, в якій розігрується безкоштовна ніч у легендарному замку Графа Дракули:

Провідні світові ЗМІ розповсюдили інформацію про нову акцію порталу airbnb.com, який допомагає подорожуючим зупинятись в приватних апартаментах по всьому світу.

Вони розіграють незабутню ніч на Хелловін серед тих, хто відповість на запитання : "Що Ви скажете графу Дракулі, якщо він буде дихати Вам у потилицю у своєму замку" (поспішайте! відповіді приймаються до 26 жовтня, - авт.)

Переможець, зможе провести ніч з 31 жовтня на 1 листопада, разом з своєю парою у замку Бран (Замок Дракули в Румунії), який прийме гостей наніч вперше з 1948року.

Серенчливих переможців привезуть в кареті, накормлять і напоять вином і залишать наодинці в кімнаті з двома трунами. Якщо вони не захочуть спати в трунах, то зможуть перебратися в звичайну спальню.

Закарпатці мають чудову нагоду безкоштовно провести ніч у Замку Графа Дракули в Румунії


Гостей зустріне Дакре Стокер, нащадок Брема Стокера, словами з його роману про графа Дракулу: "Вітаю в моєму домі! Заходіть вільно. Йдіть відважно і залишіть трохи щастя, що принесли з собою".

Закарпатцям, у яких завжди мусить бути шенгенська мультивіза в паспорті, можна спокійно подавати заявки на конкурс. Тільки не забудьте, що з шенгеном через Румунію треба їхати транзитом.

Докладніше про замок Дракули ЧИТАЙТЕ ТУТ.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: