Вхiд на сайт
Авторизацiя

Невідомі намагалися захопити офіс приватної клініки в Ужгороді: усі подробиці резонансної справи

Невідомі намагалися захопити офіс приватної клініки в Ужгороді: усі подробиці резонансної справи


Інцидент мав місце учора, 20 жовтня, в обласному центрі Закарпаття. Як повідомила юрист клініки Яна Бахтин група невідомих осіб прибула до офісу та почала вчиняти незаконні рейдерські дії.

За її словами, 20 жовтня, біля дванадцятої години дня, стало відомо що на території офісу знаходяться незнайомі люди та працівники поліції які були викликані. Юристу компанії повідомили про зміну керівника та виключення його з засновників товариства.

"Конкретних документів не надавалося, повноваження цих осіб, які були в приміщенні не чим не були підтверджені. Крім того, з цими особами прибули не місцеві молодики на автобусі, які представилися приватною охороною, але їх зовнішній вигляд не міг говорити про те, що це приватна охорона", - розповіла Бахтин Європейській правді.

Юрист зазначає, що бачила на документах, з якими прийшов "новий керівник" печатки компанії, які, за її словами, були виготовлені напередодні, та договори з невідомими адвокатами, підписані "новим керівником".

"Керівник, який представився – це особа з Луганської області – Гонченко Олег. Особа, яка представлялася як представник іншого засновника – це громадянин Росії Сапсай Володимир. Вони намагалися заволодіти майном товариства, уточнювали інформацію про банківські рахунки, незаконно проводили відеозйомку приміщення", - додала вона.

Як зазначається, з боку представників компанії були написані заяви у поліцію.

"Швидко відреагували працівники поліції, які внесли в реєстр правопорушень данні кримінальні заяви і вчинили опис майна, тому що лишати його в такому стані ми не хотіли, щоб не було зроблено якоїсь крадіжки. Також слідчий опечатав приміщення і на цьому ми розійшлися. Ці люди перебувають в місті і продовжують вживати якихось заходів", - зазначає юрист "Гемо Медика".

Зараз представники компанії будуть знайомитися з документами, які "нові власники" надали слідчому, готувати позови до суду.

Кліника "Гемо Медика" – частина міжнародної компанії "Hemo Medika Group" (Словаччина), до складу якої також входять лабораторії (Луцьк, Львів, Одеса) та радіологічні центри (Свердловськ, Тернопіль, Тячів, Харків, Червоноград) по всій Україні.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
КОММЕНТАРI (1)
віталій 22 жовтня 2016 19:36
Не нравится 0 Нравится
Най валять у свою лугандонію і паРашу. Підери кончені
Цитировать          1
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: