Вхiд на сайт
Авторизацiя

Вночі у Карпатах шукали туристів з 2 маленькими дітьми

Вночі у Карпатах шукали туристів з 2 маленькими дітьми


Про інцидент повідомляють в У ДСНС України в Закарпатській області. За інформацією рятувальників через погані погодні умови сім'я заблукала серед гірських вершин.

13 жовтня о 22:50 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в районі полонини Крачунєска Свидовецького хребта, що у Рахівському районі загубились 4 туристів, з яких 2 дітей. Як з’ясувалось, це родина, яка приїхала відпочивати до Українських Карпат з міста Запоріжжя: чоловік та дружина 1979 року нородження, їх 12-річний син та 7-річна донька. Під час проходження туристичного маршруту вони втратили орієнтир через погані погодні умови та заблукали.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт було залучено Ясінянське гірське пошуково-рятувальне відділення у складі 3 чоловік та 4 громадських рятувальників туристичного комплексу Драгобрат.

О 02:05 14 жовтня заблукалих було знайдено та доставлено до місця іхнього відпочинку. Медичної допомоги вони не потребували.

Управління ДСНС України у Закарпатській області звертається до громадян із закликом: дотримуватися правил безпеки під час гірських подорожей. Перед тим, як вирушити підкорювати схили гір, обов’язково попередньо зареєструйтеся в найближчому гірському пошуково-рятувальному відділенні й отримайте консультацію рятувальників.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: