Вхiд на сайт
Авторизацiя

Закарпатець на прийомі в керівника поліції декламував вірші

Закарпатець на прийомі в керівника поліції декламував вірші

Сьогодні, 11 жовтня, керівник поліції Закарпаття Роман Стефанишин на прийомі громадян розглянув більше десятка звернень, у яких буди різноманітні пропозиції, скарги, а особливістю стала поезія.

Місцевий закарпатський поет прийшов на особистий прийом громадян підполковника поліції з віршованими рядками: митець написав варіант гімну Національної поліції України та попросив сприяння у офіційному його визнанні.

Було розглянуто 11 звернень, з яких 6 стосувалися проведення досудових розслідувань. Двоє заявників прийшли через проблеми із сусідами, двоє – у зв’язку з конфліктом у власній родині.

Роман Стефанишин вислухав всі скарги та пропозиції закарпатців, частину порушених питань було вирішено на місці та одразу залучено керівників структурних підрозділів Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, інші заявники отримають відповіді у встановлений законом термін.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: