Вхiд на сайт
Авторизацiя

На Закарпатті податки та збори збагатили місцеві бюджети на 1,9 млрд гривень

Протягом січня-вересня поточного року до місцевих бюджетів Закарпатської області платники податків перерахували понад 1 млрд 920 млн грн. Податки, які надішли до скарбниць краю протягом дев’яти місяців 2016 року на 680,4 млн грн перевищують надходження аналогічного періоду минулого року.

На Закарпатті податки та збори збагатили місцеві бюджети на 1,9 млрд гривень


Загалом, слід зазначити, що у розрізі сплати податків та зборів до місцевих бюджетів, що контролюються органами ДФС Закарпаття, найбільше надходжень забезпечено Мукачівською ОДПІ – понад 408,5 млн грн; на другому місці Відділення у м.Ужгороді Ужгородської ОДПІ – більше 394,3 млн грн; третє місце – Ужгородська ОДПІ – понад 268,7 млн грн.

За статистикою лідерами за ефективністю та стабільністю збагачення коштами місцевих бюджетів Закарпаття є три податки: податок на доходи фізичних осіб, якого з початку року надійшло понад 1 млрд грн; акцизний податок з реалізації підакцизних товарів – більше 358,6 млн грн та єдиний податок – майже 205 млн грн, повідомляє ДФС у Закарпатській області.

Фахівці органів ДФС Закарпаття переконані, що надходження коштів до місцевих бюджетів регіону сприятимуть підвищенню його соціально-економічного розвитку, рівня зайнятості, зростанню якості послуг, що надаються громадянам, розв’язанню невідкладних соціальних проблем. Відтак одним із пріоритетних завдань відомства залишається якомога ефективне та стабільне спрямування коштів в бюджет.



Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: