Вхiд на сайт
Авторизацiя

АТО: 29 обстрілів, бойовики застосували 120-мм міномети

АТО: 29 обстрілів, бойовики застосували 120-мм міномети


За минулу добу російсько-окупаційні війська 29 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, в тому числі з мінометів калібру 82 мм і 120 мм.Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на Донецькому напрямку зафіксовано 12 обстрілів. Окупанти вели вогонь із міномету 82-го калібру по Піскам і Авдіївці, а із міномету 120-го калібру - по Шахті Бутівка. Також з гранатометів, кулеметів та стрілецької зброї ворог вів вогонь в районі Авдіївки, Верхньоторецького та Новгородського. А в районі Авдіївки противник застосував снайперську групу.

На Луганському напрямку зафіксовано 5 порушень "режиму тиші". Противник вдавався до збройних провокацій в районі Новозванівки та Новоолександрівки, відкриваючи вогонь з гранатометів та стрілецької зброї. А по Станиці Луганської ворог відкривав провокуючий вогонь з підствольних гранатометів.

На Маріупольському напрямку зафіксовано 12 порушень "режиму тиші". В районі Мар’їнки, Новотроїцького, Тарамчука, Павлополя, Старогнатівки та Широкиного бойовики вели турбуючий вогонь зі стрілецької зброї, кулеметів та гранатометів. А в районі Мар’їнки противник застосував снайперську групу.

В зоні проведення АТО за добу, що минула, зафіксовано проліт 2 БПЛА.

У штабі АТО підкреслюють, що Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських домовленостей.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: