Вхiд на сайт
Авторизацiя

Росія внесла українську сіль у список санкційних продуктів

Росія внесла українську сіль у список санкційних продуктів
Уряд Росії включив в список санкційних продуктів, на які поширюється заборона на поставки із-за кордону, сіль. Відповідна постанова опублікована 13 вересня і вступить в силу з 1 листопада 2016 р.

Як зазначається, з 25 липня 2016 року старший син генпрокурора Артем Чайка офіційно став власником Тиретського солерудника, другого за розміром російського виробника солі.

У першому півріччі 2016 року продажі харчової солі в Росії перевищили 520 000 тонн, виробництво – 350 000 тонн, за даними Руспродсоюза.

У серпні 2014 року Росія в якості відповіді заборонила ввезення продуктів харчування з ряду західних країн, які ввели санкції проти російських чиновників, політиків, бізнесменів і компаній.

Влітку 2015 року контрсанкціі були продовжені ще на рік. У червні поточного року вони були продовжені до кінця 2017 року.

Як відомо, Росспоживнагляд з 26 січня 2015 призупинив ввезення на територію РФ харчової солі виробництва ДП “Артемсіль”.

Джерело


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: