Вхiд на сайт
Авторизацiя

На рахунку українських паралімпійців у Ріо вже 37 медалей

На рахунку українських паралімпійців у Ріо вже 37 медалей


У третій змагальний день Паралімпійських ігор Україна здобула 11 медалей. Про це повідомляє НОК України та олімпійська команда у Facebook.

Минула доба принесла Україні 5 золотих нагород. Першими у плаванні стали Єлизавета Мерешко, Дмитро Виноградець та Максим Крипак у 50-метрівках вільним стилем і на спині та 100-метрівці на спині відповідно. Єгор Дементьєв завоював першість у велосипедній гонці-переслідуванні. Золоту нагороду у своїй ваговій категорії виборола паверліфтер Лідія Соловйова.

Крім того, українці вибороли 4 срібних нагороди за третій день змагань. Другою на Паралімпіаді стала легкоатлетка Анастасія Мисник у штовханні ядра, Ярослав Денисенко та Вікторія Савцова - у 200-метрівці комплексним плаванням та 50 метрах вільним стилем відповідно, і дзюдоїст Олександр Назаренко у своїй ваговій категорії.

Бронзи було всього дві – їх здобули плавці Данило Чуфаров та Денис Дубров.

Тож, зараз Україна посідає друге місце за кількістю перемог і третє за золотом. На рахунку українських паралімпійців у Ріо вже 37 медалей.


Ви зайшли як не зареєстрований користувач!
Додати коментар
Ваше Ім'я:
Ваш E-Mail:
Напівжирний Похилий текст Підкреслений текст Закреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вставка посиланняВставка захищеної посилання Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлера

Введть те, що бачите на зображенні: